Iets over mij

Hallo Jij……mijn naam is Sandra en ik ben een empaat, waar ik overigens pas op latere leeftijd achter kwam.
Alhoewel ik ook vele leuke en mooie momenten in mijn leven had, heb ik toch het grootste gedeelte van mijn leven moeten “overleven”
Vaak trok ik het ongeluk aan, en was het leven vaak pijnlijk voor mij door toedoen van andere mensen of door mijn verkeerde keuzes. Daardoor kwam ik vaak in de meest pijnlijke situaties terecht.
Vaak vroeg ik mezelf af waarom ik toch zo’n moeilijk leven had.

Tot het moment, dat ik op het pad van bewustwording terecht kwam, en de dingen langzaamaan steeds duidelijker werden. Nu weet ik inmiddels wel waarom ik alle ellende aantrok, en waarom ik dit allemaal moest meemaken.
Vroeger had ik periodes in mijn leven dat ik me wel eens een slachtoffer voelde. Want waarom moest alles in mijn leven vaak zo moeizaam gaan.
Nu kan ik met een glimlach zeggen dat ik enigszins dankbaar ben dat ik dit heb moeten meemaken, want het heeft mij tot een veel wijzer en krachtiger mens gemaakt.

Jaren geleden werd mij al verschillende keren door healers gezegd dat ook ik, een natural healer ben. Maar ik had zelf nog zoveel te healen. Ik ben mijn proces uiteindelijk aangegaan en ben zo dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Beetje bij beetje kwamen de beloningen.
En meer dan ooit , ben ik er nu klaar voor om mijn werk en missie te gaan doen als healer!

Dus lief mens…….

Graag wil ik ook jou helpen op jouw pad