Iets over mij

Hallo Jij……

Mijn naam is Sandra en ik ben een empaat, waar ik overigens pas op latere leeftijd achter kwam.
Alhoewel ik ook vele leuke en mooie momenten in mijn leven had, heb ik toch het grootste gedeelte van mijn leven moeten “overleven”
Vaak trok ik het ongeluk aan, en was het leven vaak pijnlijk voor mij door toedoen van andere mensen of door mijn eigen destructieve gedachtes en patronen. Daardoor kwam ik vaak in de meest pijnlijke situaties terecht.
Vaak vroeg ik mezelf af waarom ik toch zo’n moeilijk leven had.

Inmiddels begrijp ik wel waarom het zo gelopen is…..
Het leven hier op aarde is net als een school, waar je voortdurend lessen krijgt.
Als je “slaagt” voor je lessen, kan je verder groeien, en zo niet moet je de lessen nogmaals over doen. Of anders gezegd, dan blijf je die vervelende situaties aantrekken die je nu juist niet wilt in je leven.


Ik kreeg keer op keer weer dezelfde situaties in mijn leven, waar ik duidelijk nog iets van te leren had.
Tot het moment kwam dat ik me bewust werd van mijn belemmerende gedachtes en overtuigingen.
Eindelijk was ik er klaar voor om het proces van healing aan te gaan.
Daar is veel geduld, uithoudingsvermogen, standvastigheid, ( zelf) beheersing en volharding voor nodig ; Sabr
Maar wat je er uiteindelijk voor terugkrijgt, is zo veel moois !

Mijn transformatieproces heb ik hoofdzakelijk alleen gedaan, en hiervoor moest ik de diepte in. Deze reis heeft mij uiteindelijk dichter bij mijzelf gebracht. Ik ging in plaats vanuit mijn hoofd ( ego) meer vanuit mijn hart en ziel leven.
Ben liefde voor mezelf gaan voelen, meer zelfvertrouwen en ben krachtiger geworden.
Jaren geleden had ik al van verschillende mensen gehoord dat ik een natural healer ben.
Maar ik had zelf nog heel wat te healen.

Daar ben ik nu zo dankbaar voor! Omdat ik nu met al mijn ervaringen andere mensen kan helpen bij hun proces.

Dus lief mens…..

Als jij ook iets wilt veranderen in jouw leven, zal ik je graag met alle liefde willen helpen !